Säljpass

Förbereder idag morgonens säljpass med ny go företagare som vill kunna sälja mer och lättare. En utmaning för många och som många gånger kan hindra från att ens försöka. Bra då att jobba enskilt med detta och få speciellt anpassad kunskap och förhoppnings blir det extra roligt då.

Himla bra föreläsning

Var igår helt plötsligt och lite oplanerat men bra, på en föreläsning om konflikthantering med Elizabeth Kuylenstierna. Mycket bra. Aldrig ett kul ämne men roligt då när det presenteras på ett bra och kul sätt. Tar med mig massor till mina egna utbildningar.

Utskick till ”gamla” kunder

Så här års brukar det vara perfekt att maila ut lite info eller reklam till ”gamla” goa kunder. I år blir det ett reklamerbjudande om mina tre olika digitala föreläsningar. Det är många som inte har tid eller möjlighet att gå iväg på föreläsningar utan behöver få jobba med detta hemma och då är de… Fortsätt läsa Utskick till ”gamla” kunder

Ny kund hoppas jag

Idag spännande kundmöte med förhoppningsvis ny kund. Helt nytt företag men i en bransch jag jobbat med förut och i mitt ”förra” liv hade mycket att göra med. Hoppas kunna visa att jag känner till branschen och har koll på vad de kan behöva. Håller tummarna!

Nytt upplägg eller i alla fall annorlunda

Idag på kundbesök hos nytt företag som ville ha hjälp på ett lite annorlunda sätt. Har dock många idéer om hur det kan gå till och vi har mycket lika tänk om kunder och sälj så jag hoppas det blir ett bra samarbete! Var i Viared och det växer ju så det knakar i detta… Fortsätt läsa Nytt upplägg eller i alla fall annorlunda