På egna ben

Hade idag en sista, tror jag, diskussion med min revisor sedan alla 18 år. Jag har inte så mycket konstigheter i mina två bolag men jag har aldrig riktigt lärt mig att förstå det ekonomiska. Jag försöker och tror att jag nu har koll på hur jag gör mitt årsbokslut och deklaration på mitt vanliga bolag. Den är inlämnad och klar. Lite svårare dock med vår lilla webbutik som borde varit enklare men där går jag bet varje år. Vill så gärna förstå och försöker göra allt själv men blir lite ”moderligt” behandlad av revisorn som jag heller inte tror vill att vi ska sköta oss själva. Vi har velat ha så lite hjälp som möjligt men när vi då inte förstår varandra och allt gör att det blir mer fel, så är vi nog klara med varandra nu och vi får stå på egna ben framöver. Tror att jag ska kolla med Skatteverket istället då de alltid varit både trevliga och hjälpsamma.