Två kul dagar

Efter två kul och späckade dagar med en kick-off-dag för handledare inom handeln och för Strömmagänget, så har jag nu tagit lite halvledigt och tänkte blanda lite jobb och kanske mycket ledighet i Kungshamn. Bra att det finns kunder åt detta håll också så att jag har en himla god ursäkt att vara här. Som alltid var det himla kul med Strömmagänget. Denna gång var de också himla många både med Paddan och Göta Kanal. Det skiljer mellan åren men nu var det massor. Goa glada gäng med stor vilja att lära och att göra bra för sina gäster. Kick-off-dagen i fredags var med en ny kund och med nytt upplägg även för den och jag tror vi fick till en himla go dag för alla inblandade. Ett bra upplägg som jag hoppas vi kör vidare på. Nu ska jag ut i trädgården med katterna och hålla koll på lite folk som försöker få sina båtar i havet.