Kurs om Sociala medier

Idag var jag med på en kurs online om sociala medier. Det är ju spännande hur mycket fräckt som kan göras när det gäller detta. Hur stor genomslagskraft det kan ha om man som företagare jobbar på rätt sätt. Han visade några bra exempel och man vet ju själv t ex några kattvideos på YouTube man kollat och hur många fler som kollat samma sak. Och jag kollade ju säkert för att jag hört att många andra kollat. Ha ha. Vi jobbar mycket med sociala medier med vår webbutik Katt4you.se och det med bra resultat. Vi har massor av följare på fb men givetvis önskade vi att vi sålt massor mer. Det är ju dock billigare att jobba med marknadsföring via sociala medier än t ex annons i tidningar och också roligare då vi får massor av respons när t ex våra katter skriver på bloggen eller fb. Dock har man ju massor att lära om detta område och hur man kan marknadföra sig ännu mer.