Gillar när de frågar

Igår var jag i kontakt med både min mobilteleleverantör och min webbshopsleverantör. I båda fallen för att få hjälp med något som inte funkade. Var glad när både ville ha mina åsikter om hur deras bemötande hade varit. Jag gillar när de frågar så och väljer alltid att svara. Det är ju sällan annars som man får möjlighet att säga sin åsikt till någon som bryr sig. Till mobillev gav jag bara beröm och till webbshoplev nästan bara kritik. Kändes viktigt att få säga. Vet väl inte sedan vad de gör av det men hoppas att de använder det. Gav för flera år sedan nu massor av kritik för ett extremt dåligt bemötande på McDonald vid motorvägen vid Frölunda torg men det har inte hänt något sedan dess. Trots att jag mailade flera olika personer där. Då är det ju rätt värdelöst!

Publicerat den
Kategoriserat som Arbete